Barnfrisyr

Vad gör ett barns frisyr annorlunda?

Vill ditt barn ha en speciell barnfrisyr? Inga problem! Våra barnfrisörer har erfarenhet av vad barn gillar och håller sig ajour med både de senaste trenderna som det mest praktiska då det gäller frisyrer för barn.
Våra frisörer är vana att klippa och styla barns hår och vi erbjuder såväl barnklippning och frisyrer efter önskemål som barnfrisyrer som är utformade för att vara hållbara och problemfria.

På vår salong leker barnen samtidigt som de får en ny barnfrisyr. Problemfritt och roligt för barnen och avslappnande och avkopplande för vuxna. Vi utför inte några som helst kemiska tjänster i våra salonger och alltifrån stolar till utrustning är utformade med säkerhetsfunktioner.

Våra fantastiska barnfrisyrer kompletteras av våra gratis Fun Extra, en söt belöning (en strimma hårfärg eller glitter). Ett inslag som är mycket populärt och minnesvärt för barnen. Självklart bjuder vi även på en lekstund i vår fantastiska och mycket omtyckta lekhörna.

Har du några frågor eller funderingar kring barnfrisyrer eller någon av våra andra tjänster? Ta gärna kontakt med oss! Vi ser fram emot att få hjälpa dig. Du är naturligtvis också välkommen att besöka oss på vår salong! Varmt välkommen till en av Malmös coolaste barnfrisörer!

 

116-1024x681